mandag den 9. januar 2017

Børnevenlig madplan uge 2

Så kom vi rigtigt i gang med januar og der er igen en madplan klar til ugen.
Vi kører videre i det sunde spor herhjemme. Det gik rigtig godt i sidste uge, hvor vi fik lavet en masse lækker mad (manden nedlagde dog veto mod denne quinoasalat med broccoli, den må jeg ikke lave igen. Jeg synes, den var lidt kedelig, men smagte fint)
Efter bare en enkelt uge tilbage i den sunde kost, har vi samlet tabt os 4,1 kg.! Det er en fantastisk start og føles så godt efter en julemåned med alt for meget fed mad og lækkerier fyldt med sukker.

Fredagens menu i sidste uge. Hakkebøf med bagte rodfrugter (pastinak, jordskok og rødbede), grønne bønner stegt i hvidløg og en helt ok kold bearnaisedip lavet på yoghurt naturel
Madplan uge 2
Mandag: Ovnbagt laks med blomkålsmos og grønne bønner stegt i hvidløg
Tirsdag: Kyllingefilet, bagt blomkålsmos (fra dagen før) med ost og stegt hvidkål, gulerod og squash
Onsdag: Kyllingefrikadeller og kikærtesalat med tomater, rød peberfrugt, rødløg, chili og smuldret feta (som her)
Torsdag: Kyllingefrikadeller og kikærtesalat med tomater, rød peberfrugt, rødløg, chili og smuldret feta
Fredag: Klassisk kødsovs med squashgetti hertil salat med agurk og avocado (som her)
Lørdag: Blomkålspizza med cherrytomater, parmaskinke, rucola

6 kommentarer:

 1. Lækkert fredagsmad, hvordan laves bearnaise dip? Og sejt med vægttabet allerede :-)

  Denne uge lyder godt nok også lækker!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Vi brugte bare et brev bearnaise dipmix fra Taffel og rørte det op med yoghurt naturel med lav fedtprocent. Det fungerede udemærket :)

   Slet
  2. Det må prøves - tænker det vel kan købes de fleste steder? :-)

   Slet
  3. Ja, det s tår sammen med chips og dipmix, så det skal bare være i en butik, der fører "Taffel", for "Kims" har den ikke i deres sortiment. Vi fik vores som en gratis prøve hos Nemlig.com.

   Slet
 2. Dine madplaner lyder så lækre - får du din inspiration fra pinterest? Jeg har en million opskrifter på pinterest liggende som jeg gerne vil afprøve - synes bare det er så svært når vi kun er Silke og jeg - bl.a. fordi hun er meget selektiv dag for dag hvad hun vil spise (hun er egentlig ikke kræsen)
  Så jeg glæder mig enormt til vi bliver en mere i husstanden - så håber jeg det bliver det meget meget nemmere at få lavet noget lækkert mad - og han (som jeg) skal også tabe vægt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Både og med Pinterest. Jeg er ikke så god til at gå på opdagelse på Pinterest og finde nye ting derinde, men jeg googler meget opskrifter til bestemte råvarer i forhold til hvad jeg har lyst til eller kan finde på tilbud. Når jeg så finder en god opskrift pinner jeg den, så jeg kan finde den igen.
   Malou er også meget selektiv, men ligesom du skriver med Silke er hun heller ikke kræsen. Jeg sørger for at koge lidt pasta, hvis jeg er i tvivl om hun kan lide aftensmaden og så gemmer jeg tit små rester fra dagen før i køleskabet, så kan hun også få tilbudt det, hvis humøret ikke lige er til dagens ret.
   Spændende med indflytning, det glæder jeg mig til at høre mere om!

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...