tirsdag den 9. januar 2018

Min weekend

Årets første weekend har været ventet med længsel for vores vedkommende. Malou (og dermed også mor og far) har sovet dårligt siden nytår, der er desuden travlt på mit job med omrokering og den usikkerhed det medfører, så den her fire-dages uge efter nytår har altså føltes ekstra lang.

Lørdag havde vi lovet Malou en tur i svømmehallen, så hun kunne afprøve sin nye svømmevest, som hun fik i julegave af mormor og morfar (Det er denne her)
Det er over et halvt år siden vi sidst var i svømmehallen, så Malou kunne ikke huske det.
Vi var i vandet i en times tid og Malou var meget forbeholden i starten. De første 10-15 minutter ville hun bare helst sidde på kanten og herefter kunne vi lokke hende til at lege i babybassinet. De sidste 30 minutter var hun blevet så modig, at hun var med en tur i den stor rutsjebane og i det store varmtvandbassin, hvor hun selv plaskede rundt med vesten på, uden at vi holdt hende. Vi skal helt klart snart afsted igen.


Lørdag aften efter vi havde lagt Malou i seng, stod den på kærestehygge hjemme i sofaen med lækker sushi og bagefter en god film. Jeg går normalt meget op i, at vi spiser aftensmad sammen alle tre, men en sjælden gang imellem er det altså skønt at få lov til at spise, snakke og hygge i ro og fred uden at blive afbrudt af mærkelig spørgsmål eller væltede mælkeglas.


Søndag formiddag stod på en blanding af rengøring, tøjvask og leg og da Malou vågnede fra middagsluren bagte vi alle tre pandekager og trak det sidste ud af weekenden med eftermiddagshygge for fuld skrue.
Jeg fik også færdiggjort en dejlig blød Pixiehue i lysegrå merinould til Malou. Opskriften er herfra og jeg har selv regnet mig frem til størrelse 2-3 år, da opskriften kun går til 12-18 mdr.


2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det hyggeligt :) Og det sushi ser vildt lækkert ud!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det var også rigtig lækkert, men vi havde faktisk købt lidt for meget ;)

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...