torsdag den 14. februar 2013

Kærlighedstorsdag og Svinemørbrad i fad || Opskrift

Jeg fik blomster af kæreste-manden i dag <3 Vi har årsdag på Valentinsdag (I know, det er lidt kikset), men så kan vi huske det og så VAR det altså den 14. februar for 4 år siden, at vi blev "rigtigt kærester".


Vi lavede lækker aftensmad med svinemørbrad. Jeg har luret lidt på nettet efter en god opskrift og her er min version, som blev rigtig god.


Svinemørbrad i fad til fire personer
1 svinemørbrad (ca. 400-600 g.)
200 g. champignon
2 porrer
500 ml. madlavningsfløde
Salt, peber, timian

Tilbehør: Kartoffelmos og letkogte grøntsager

Puds mørbraden af og skær den i 2-3 cm. tykke skiver, der bankes flade (med hånden eller noget tungt)
Skær porrene i ringe og champignonerne i mindre skiver.
Krydr med salt og peber og steg mørbradbøfferne på begge sider på en pande. Placer dem i et stort ovnfast fad. Steg champignon og porrer på panden. Hæld dem ovenpå mørbradbøfferne.
Kog fløden op i panden og tilsæt timian, salt og peber. Hæld sovsen over fadet og put retten i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.
Serveres med kartoffelmos (eller ris/pasta) og letkogte grøntsager. Vi kogte en blanding af gulerødder, kartofler, pastinak og jordskok til mos og lynkogte gulerodsstykker og broccoli ved siden af.

Nu vil vi tage i biografen og  se den nye Quentin Tarantino film "Django Unchained" (og spise masser af bland selv slik...) Glæder mig!

2 kommentarer:

 1. Sikke en flot buket, og det er da skønt med en årsdag, der er til at huske :-)

  Og mørbradretten ser virkelig lækker ud. Mmm, mørbrad i sovs er bare det bedste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var virkelig også lækker. Og med Milda madlavningsfløde på bare 4%, så er der kun 280 kcal i en portion, så kommer kartoffelmos og grøntsager oveni, men i alt ca. 470 kcal og det er ikke særlig meget for lækker aftensmad :D

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...