fredag den 15. november 2013

Julestemningen indfinder sig så småt...

I går var jeg med søde Line og hendes familie i Odense Teater og se Jul i Gammelby.
Jeg startede aftenen hjemme hos Line, der havde sørget for lækker mad. Hele to retter havde hun fremtryllet i køkkenet! Varm ærtesuppe med bacondrys og nybagte grovboller og sørme også, om hun ikke lige havde fundet tid til at kreere hjemmelavede ravioli med fyld af ricotta, spinat og laks. Mums, det var godt!
Godt mætte cyklede vi mod teateret, hvor vi mødtes med de andre og fik sat os til rette i sæderne. I pausen havde vi bestilt glögg og æbleskiver - sæsonens første for mit vedkommede. Jeg havde også taget pebernødder med i tasken, men dem fik vi ikke spist mange af.
Det var et virkelig godt stykke og man kom 100% i julestemning. Jul i Gammelby er jo en klassiker, som de fleste kender. Det er en forestilling, der er nem at gå til og som man griner af
Jeg kan kun anbefale at man tager ind og ser stykket, især hvis man har børn. Det er hyggeligt her op til jul og de børn, der sad rundt omkring os var meget opmærksomme og havde det sjovt.

Det er ikke tilladt at tage billeder under forestillingen, men I skal da ikke snydes for stemningen, så jeg har nuppet et par pressebilleder fra Odense Teaters hjemmeside.

Pressefoto
Pressefoto
Pressefoto

2 kommentarer:

  1. Jeg er simpelthen også kommet i julestemning. Det er bare rigtig hyggeligt, men også lidt træls, at det allerede er så tidligt ;-)

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...