fredag den 28. december 2012

Hjemmelavede julegaver

Igen i år blev det til et par hjemmelavede julegaver til venner og familie. Jeg elsker både at give og få hjemmelavede gaver, da der er lagt meget tid og kærlighed i dem. Herunder kan I se, hvad jeg fik lavet i år.

Som jeg allerede har vist strikkede jeg en butterfly til min dejlige kæreste og den faldt heldigvis i god jord. Han har taget den på til julefrokost (ja, endnu en) i dag.

Jeg fik også lavet et fint og varmt pandebånd til min veninde. Det er strikket i 100 % uld på pind 7 efter en gratis opskift fra Stof og Stils hjemmeside.

Samme veninde fik også dette flotte sæt med lyseblå stjerner i emalje (øreringe) og en halskæde med stjernevedhæng i lyseblå og grøn (Beklager billedkvaliteten, ved godt det er svært at se)
En anden veninde fik et sæt øreringe med mindre grønne emaljestjerner (er ikke med på billedet)


Selvom jeg var syg op til jul fik jeg alligevel tid til at lave to hurtige gaver til værterne juleaften (kæresten og jeg holder stadig jul hver for sig). To æsker foldet i designpapir fra Søstrene Grene (foldet af hele arket 30x30 cm) og fyldt med guldkarameller og pyntet med bomuldsnor og træ-hjerter.


Sammen med mine søskende forærede vi min mormor og morfar en kurv med lækkerier, hvor jeg bidrog med et glas hjemmelavet marmelade af blåbær og hindbær (desværre fra frost i Netto og ikke fra haven), hjemmesyltede rødbeder (fra haven, syltet i august), en duftpose med tørrede lavendler fra haven og en hjemmelavet lyslygte til fyrfadslys lavet af et syltetøjsglas med silkepapir og juleserviet sat på ydersiden med limlak (til decoupage). Jeg fik desværre ikke taget et billede af den! :( Øv, den var ellers så flot.

Jeg har også været så heldig at modtage en skøn hjemmelavet gave fra min dejlige veninde. Et hæklet sort pandebånd med en pink vikling. Enkelt og meget flot, jeg glæder mig til at have det på ud i den danske vinterkulde.


3 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER (som du nok ved) hjemmelavede gaver. Så det er simpelthen så skønt at være på gave med dig.. Så er der da mindst én, som sætter pris på mine kreative udfoldelser ;-)

  Jeg har pandebåndet på i dag, og det hjalp på cykelturen her ud på universitetet. Skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, skønne Line :) Jeg håber det passer - det jeg har modtaget passer i hvert fald fint!

   Slet
 2. Ja, den passer rigtig fint :-) Den jeg hæklede til dig blev lige det største, men jeg tænkte, at den var nemmere at rette til (sy ind) end at lave større.

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...