onsdag den 2. januar 2013

Årets sidste dag

Så kom årets sidste dag og vi havde endnu engang huset fuld af gæster. Vi var 14 til spisning og 16 i alt, da to stødte til efter maden. Året kan ikke slutte bedre end sammen med nogle af de bedste venner man har! Det var en rigtig god fest og de sidste af os var først i seng kl. 6! Oprydningen dagen efter hjalp fire overnattende gæster med, så det var til at overkomme.
Vi skulle heldigvis ikke selv stå for maden, da den var delt ud mellem gæsterne. Manden i huset stod for at grille stegen til hovedretten på Weberen (det gik dog ikke så godt, da den stærke vind blæste kullene ud, heldigvis kunne den laves færdig i ovnen) og ellers stod vi bare for borddækning og oppyntning.
Aftenens menu så nogenlunde sådan ud, og var bare rigtig lækker:
Forret 1: Tunmousse med salat, agurk og tomat på ciabattabrød
Forret 2: Avocadosuppe med spicy tigerrejer og ristede hvidløgsrugbrødsstænger
Hovedret: Grillet kalvesteg, med gigant röstikartofler, krydret sovs, grøn salat med avocado og æble samt hivkålssalat med tomat
Dessert: Tre slags hjemmelavet is (Daim, vanille og hindbærsorbet) med chokoladekage og frugt
Midnat: Hjemmebagt kransekage med Asti

Vi har lige nået at male en skabslåge i gangen med sort tavlelak, det har længe været et projekt, vi overvejede og nu skulle det altså være, så vi også kunne have lidt sjov med det til nytår.


Jeg nåede også at blive færdig med endnu en strikket butterfly til kæresten. Se den første her. Bestilt i rød, da det er hans yndlingsfarve. Den blev båret sammen med nytårsoutfittet - sort jakkesæt og hvid skjorte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...