søndag den 27. januar 2013

Madplan uge 5

Så er madplanen for uge 5 bestemt. Igen er det en uge, hvor vi ikke er så meget hjemme, så der skulle ikke findes så mange retter. Vi købte ind for 250 kr. i Netto. Det er inklusiv ingredienser til pølsehorn, som kæresten skal have med på spejdertur i weekenden og morgenmad, frugt og madpakker til hele ugen.

Mandag: Fuldkornspasta med kødsovs og grøntsagsstave
Tirsdag: Rester fra mandag
Onsdag: Spansk kartoffeltortilla med salat og oksekødsfrikadeller
Fredag: Ikke hjemme
Lørdag: Ikke hjemme
Søndag: Laksepasta med grønt

Jeg synes, det giver en god ro i hverdagen, at der er lavet madplan for hele ugen og at alle ingredienser er indkøbt. Det sparer meget tid, når man ikke skal handle på vej hjem fra arbejde uden helt at vide, hvad man skal have til aftensmad. Jeg er blevet fan af at lave madplaner! :-)

Til sidst lige et billede af, hvor utrolig heldig man nogen gange har lov at være. Svigerforældrene fik en Nespresso maskine i julegave (fra arbejdet), men de kan ikke lide kaffen, den laver (det er jo espresso), så den fik jeg med hjem i dag, da vi var ovre ved dem for at se den skuffende håndboldfinale og spise lækre tarteletter. Juhuu! Glæder mig til at drikke god god kaffe :-)

3 kommentarer:

 1. Det er nemlig rigtig skønt, når man kan få en madplan til at fungere. Så slipper man for alle mulige hovsa-løsninger, hvor man køber løg ind, selvom man har nogen hjemme i køleskabet. Jeg elsker det også, selvom vi ofte må rokere rundt på dagen osv. ;-)

  Og jeg glæder mig til at drikke kaffe med dig næste gang med en ny kaffemaskine i huset!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi rykker også rundt på dagene. Den opmærksomme læser vil f.eks. bemærke, at denne uges onsdagsmenu egentlig var ment som uge 4's søndagsmad, men når man bliver budt på suppe + tarteletter, så må man springe til og flytte lidt rundt :)
   Jeg har ikke afprøvet kaffen fra min nye ven endnu, så update følger snarest! Måske du også kan deltage som testperson?? :D

   Slet
  2. Mmm, det vil jeg enormt gerne! Måske en gang i denne uge?

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...