onsdag den 29. april 2015

Barselsønsker til den lille pige

Vi er begyndt at holde lidt igen med at købe ting til vores baby-pige, da vi jo også skal have noget at ønske os i barselsgave og til barnedåb. Jeg kan selv huske, hvor svært det kan være at købe gave som barselsgæst, da man ikke har nogen ide om, hvad den lille familie allerede har investeret i eller hvad, de måske står og mangler.
Derfor er jeg begyndt at notere små og større ønsker ned, så vores barselsgæster kan give lillepigen en gave, vi rent faktisk vil få brugt. Det er selvfølgelig ikke ment som en "bestillingsseddel", gæsterne må også selv gerne være kreative og overraske os.


1: Milestone Baby Cards 180 kr.
2: Babylegetøj f.eks. dette spejl fra Sassy 180 kr.
3: Uro til pusleplads f.eks. denne fra Konges Sløjd 300 kr.
4: Miniroom Kanindukke 250 kr. 
5: Musikuro til kravlegård f.eks. denne fra Tiny Love 500 kr. 
6: Nusseklud med kanin fra Teddykompaniet 120 kr. Gerne med navn broderet på
7: Tøj gerne i str. 62 og 68 f.eks. denne bodystocking fra Hummel 180 kr.
8: Sophie Giraf bidelegetøj 180 kr.
9: Duplo klodser f.eks. disse is til 125 kr. 

4 kommentarer:

 1. 2, 6 og 8 er et par gode køb! Den museklik elskede/elsker vores dreng, og giraffen er guld til kløende gummer. Uroerne i pastelfarver fandt han ingen interesse i, men sådan en plastikdims med lyd og pang- det er et hit! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, måske sådan en pastel-farvet uro er mest for mors skyld, så ;) Jeg tror bare, at jeg må acceptere, at hjemmet bliver en farvelade af pang-farvede børneting indenfor meget kort tid ;)

   Slet
  2. Jeg havde en i træ med elefanter - den værdiger han ikke et blik ;-) Og ja, når hun er ude tror jeg du bliver ligeglad med hjemmet er fyldt med plastik halløj - bare de er glade jo :-)

   Slet
 2. Museklik = nusseklud. Autocorrect ;-)

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...