onsdag den 31. august 2016

En dejlig fødselsdag

I går fyldte jeg 29 år. Det er lidt mærkeligt, at dette er mit sidste år i 20'erne. Det skal nydes i fulde drag og så håber jeg, at livet går videre, selvom man passerer de 30.
Lørdag holdt jeg fødselsdagsbrunch for familien. Jeg glemte fuldstændig at tage billeder, men jeg havde en rigtig hyggelig dag med fantastisk vejr.
Jeg fik mange gode gaver bl.a. disse pæne gummistøvler fra Viking i sort, som jeg længe har ønsket mig, den første bog i Outlander-serien, tallerkener til min Mega Mussel samling og denne Fjällräven hofte-taske i navy, der er så lækker og helt perfekt, når jeg bærer Malou i viklen.


I går, på dagen, blev jeg vækket med sang og flag og manden havde sørget for rundstykker og brunsviger til morgenmad. Malou synes, det var rigtig sjovt med al den ståhej fra morgenstunden.
Jeg havde jeg kage med på job. Det var denne rabarbertærte x 4 med 1,5 kg. rabarber fra haven (hold nu op, det tog alligevel sin tid at snitte alle de stængler) med creme fraiche til. Den er altid et sikkert hit! Nogle af mine søde kollegaer havde taget små gaver med til mig og jeg blev fejret med flag.


Vi havde en stille og rolig familieaften med flødekartofler, gode bøffer og grøn salat. Da Malou var puttet hyggede vi med flødeboller og Flaskepost fra P på tv'et.
En helt igennem perfekt fødselsdag.

5 kommentarer:

 1. Tillykke! Jeg synes også 29 bliver liiiiidt hårdt at blev ;-)

  Ser dog ud til at være fejret helt perfekt! :-)

  SvarSlet
 2. At blive skulle der stå ;-)

  SvarSlet
 3. HURRAAA og tillykke til dig. Jeg tror ikke (håber i hvert fald ikke, haha), 30 gør mere ondt end 25 eller 29 for den sags skyld. Men derfor er det altid en god idé at suge mest muligt til sig og nyde hvert år fuldt ud :-) Hyggelig beskrivelse af fødselsdagsfejringen.

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Nej, det gør nok ikke ondt ;) Jeg håber på det bedste ;)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...