tirsdag den 16. august 2016

Min weekend

Vi har nydt endnu en dejlig weekend, hvor der var børnefri kæreste-hygge fredag med de lækreste burgere på Burger Anarchy. Helt klart den bedste burger-restaurant i Odense.
Jeg fik en "Nacho Libre" med de sprødeste avocadofritter og en spicy salsa. Jeg fik deres håndskårne fritter til sammen med en klassisk aioli dip og en lækker estragon dip. Det smagte fantastisk.
Vi gik en hyggelig tur i Munke Mose, Eventyrhaven og Ansgar anlæg og derr var også tid til en stor is ved Skovsøen bagefter.Lørdag var Brian ikke hjemme, så jeg var sammen med en veninde og hendes børn det meste af dagen. Vi lavede perlehalskæder, var på legepladsen og spiste aftensmad sammen. Det er så hyggeligt, at  være sammen og der behøver ikke at ske en masse. Min venindes to store børn (på 3 og 6 år) elsker at lege med Malou.


Søndag var vi i Odense Zoo alle tre. Jeg nævner det ofte herinde, men jeg eeeelsker at have årskort dertil. Det er sådan en dejlig zoologisk have med hyggelige madpakkekroge, gode legepladser og pæne stier rundt mellem anlæggene. Vejret var lidt halvkøligt med små byger indimellem, så vi havde det meste af haven for os selv.
Denne gang var Malou helt vild med gederne (sidst var hun IKKE begejstret for dem) og havde hun fået lov, så havde hun også aet de store pelikaner! Det er fantastisk at se, at hun bliver mere opmærksom og begejstret for dyrene i takt med at hun bliver ældre.
Alt i alt en perfekt weekend med både kærestetid, venindetid og familietid.

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med kærestetid - og sikke lækkerier :-)

  Gad godt at bo tættere på en zoo, det er smart med årskort!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var skønt og den burger var altså bare bedre end alle andre ;)
   Jeg er generelt fan af årskort til steder, for så kan tage mange ture i roligt tempo og ikke stresse over at skulle se alting på én eftermiddag.

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...