fredag den 26. august 2016

Et skønt besøg

I går blev det endelig min tur til at ses med min bedste veninde Line, der er på en uges ferie i Danmark. Line og manden har ellers rykket teltpælene op og bosat sig i San Francisco i et års tid. Line blogger i øvrigt om sin nye hverdag i det store amerikanske land på Vidunderlige Virvar og jeg kan kun anbefale jer at følge med derinde.
Jeg inviterede Line med i løbeklubben på jobbet. Det var vildt hyggeligt, men en løbetur i fuld sol i omkring 30 graders varme, var måske ikke verdens bedste ide, så jeg måtte ned at gå lidt.
Bagefter tog vi hjem til mig og spiste is i haven sammen med Malou og Brian, legede i sandkassen og snakkede løs.

To skønne piger! Malou var træt og svedig efter en lang dag i dagplejen
Da Malou var puttet, fik de voksne lækker sushi fra Sushikøkken på Nyborgvej. Nøj, det var godt og vi blev alle tre MEGET mætte! Vi sludrede videre i sofaen med et lille glas rødvin i hånden og lige pludselig var det desværre allerede tid til at sige farvel til Line igen. Sådan en eftermiddag og aften går altså bare alt for hurtigt, når man ikke har set hinanden i næsten tre måneder. Der er mange tøjkriser, oplevelser, livs begivenheder mm. der skal snakkes igennem.

Line elsker heldigvis sushi ligesom jeg gør, så det skulle vi selvfølgelig have i rigelige mængder
Line er allerede på vej "hjem" mod staterne igen, hvor hun de næste uger skal på ferie med manden. Det glæder jeg mig rigtig meget til at læse om på bloggen og høre om, når vi skyper sammen. Det er jo heldigvis forholdsvist nemt at holde kontakten i denne digitale tidsalder, selvom man bor mange tusinde kilometer fra hinanden.

4 kommentarer:

 1. Det var verdens bedste dag! Løbetur, is, hygge med Malou, sushi, rødvin og timevis af snak med dig - alt det bedste på én og samme dag <3
  Tak for i torsdags!
  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :) Det var rigtig dejligt at se dig!

   Slet
 2. Hvor ser det hygsomt ud! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var det også :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...