lørdag den 6. august 2016

Spejderlejr i Ry

Vi har alle tre været på en uges sommerlejr med spejderne. Malous allerførste spejdertur og også første gang hun sov i telt. Manden var med som leder og havde en masse praktiske gøremål i løbet af lejren. Malou og jeg var med som påhæng uden ansvar for noget.
Det var rigtig dejligt at være afsted på spejdertur igen. Godt nok i et kæmpe familietelt med luftmadras og campingstole, madhold, der sørgede for al forplejning og ingen ansvar for opgaver. Jeg har virkelig savnet spejderlivet, men det kræver lidt tilvænning at være afsted som gæst i en helt anden rolle, end jeg er vant til.

En del af lederlejren en smuk aften
Jeg havde syet et mini-tørklæde til Malou, så hun også kunne være "ægte" spejder.
Træt, halvsovende Malou på ryggen i vikle. Jeg bar Malou rigtig meget, for sådan en lejr rummer store distancer for små 1-årige ben. 
På lejren deltog ca. 120 spejdere og ledere fra 12 år og opefter. Halvdelen af dem var fra London. Det har været rigtig sjovt, at få nye engelske venner og at se, hvordan der alligevel er forskel på spejderne i forskellige lande.

Malou og jeg var mest på lejren, men det blev også til små ture i området, så vi ikke fik helt lejr-kuller. De første dage var det kanon vejr og børnene (den første del af ugen var der fire børn mellem 1 - 6 år) legede i soppebassin og hyggede. Herefter blev det nogle køligere dage, men stadig uden regn. Den sidste dag regnede det ret meget og Malou fik leget med vand og mudder!
Vi havde en rigtig hyggelig og afslappende uge og vi er helt sikkert klar på flere spejderture i fremtiden.

På tur til den nærliggende skoles legeplads
Der findes sten i solskin
Der leges med vand og mudder på lejrens sidste dag

2 kommentarer:

 1. Skønne billeder af jeres lille bitte spejder <3 Hende glæder jeg mig til at se igen (og hendes mor!!!)

  /Line
  www.viunderligevirvar.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Vi glæder os også til at se dig <3 <3

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...