søndag den 12. juni 2016

Fødselsdag i zoo med mor og far

Vi havde begge taget fri på Malous fødselsdag og efter vi havde været i dagplejen om formiddagen, gik vi ind til Odense Zoo. En fin tur på 6 km. i dejlig solskin. Malou tog sig en lille lur, så hun var frisk til zoo-besøg.


Vi startede med at spise madpakker, da vi kom derind og derefter udforskede vi den nye legeplads. Den er blevet rigtig god. Der er mange muligheder for leg for både store og små og gode siddepladser rundt omkring til de voksne.


Herefter gik vi ind til gederne. Malou elsker dyr og hun klapper flittigt alle de hunde og katte, hun kan komme i nærheden af. Men geder! Uh ha, de er åbenbart farlige. Hun skulle absolut ikke nyde noget af at røre ved dem og da den ene brægede, var hun lige ved at græde. Haha, mærkelige barn.
Vi har begge årskort til zoo og Malou har derfor allerede været der mange gange. Men det var rigtig sjovt at se, at hun nu rent faktisk kigger og peger på dyrene og er meget mere "med", end hun ellers har været.


Måske var det, det der gjorde udslaget, men hun faldt ihvertfald i søvn kun halvvejs igennem zoo. Hun kæmpede en brav kamp for at holde øjnene åbne for at se alt det spændende, men til sidst gav hun op og faldt i søvn siddende. Vi puttede hende og gik hurtigt igennem det sidste af zoo og ud af den nye indgang/udgang for årskortholdere ved Odense Å stien. Her gik vi hjem langs åen og fik en isvaffel, inden Malou vågnede.

2 kommentarer:

  1. Hvor fedt med en tur i zoo, og sådan en ged kan da være yderst farlig haha - jeg er så engang blevet stanget af en som barn så forstår hende godt ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var så hyggeligt. Kan bedst lide sådan nogle steder, når de ikke er proppet med mennesker. Uha, ja, så har Malou jo fat i det rigtige, de er da vist farlige, sådan nogle geder ;)

      Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...