mandag den 27. juni 2016

Min weekend med Sct. Hans og shopping

Jeg har, som tæt på den eneste i Odense, ikke været til Tinderbox i weekenden. Det har min bedre halvdel dog og vi har også haft en veninde fra London boende, som har været på Tinderbox, så jeg har alligevel suget lidt af stemningen til mig.

Fredag tyvstartede jeg weekenden med lækker sushi fra Umashi til frokost på jobbet. Det er første gang jeg får sushi derfra, men absolut ikke sidste. Det var rigtig lækkert. Jeg var især vild med "Hells Eye", men "Tusindårsskoven" kan også klart anbefales. De har en del gode frokosttilbud og leverer for 30 kr.


Lørdag sov vi længe og nød en stille start på dagen. Vi var alle trætte, fordi vi havde haft et par dumme nætter sidst på ugen (Malou har fået endnu en kindtand) og sidst på eftermiddagen kørte vi ud til min far, hvor vi holdt en lidt forsinket Sct. Hans.
Det er nemlig svært at nå noget i hverdagene med en lille én, der helst skal ligge i sin seng kl. 19. Desuden havde Malou let feber og faldt i søvn på sofaen kl. 16.45 i torsdags (pga. den der kindtand), så vi fik slet ikke fejret Sct. Hans.
Vi spiste lækker grillmad til aften og da vi skulle tænde bålet, blev det voldsomt regnvejr, men vi fik gang i det store bål med en omgang tændvæske.Vi drak kaffe og spiste vandmelon i laden tæt på bålet, mens regnen væltede ned. Det var rigtig hyggeligt, at sidde i tørvejr, høre regnen tromme og kigge ud på bålet.


Malou faldt i søvn på vej hjem i bilen og kunne heldigvis puttes direkte i seng, da vi kom hjem.


Søndag var vi på den helt store shoppingtur med en veninde, mens farmand plejede sine tømmermænd fra Tinderbox. Det blev til en hulens masse sommertøj, en bikini, et par sandaler og lidt lækre sager i Matas til mig og faktisk ingenting til den lille og meget tålmodige dame i klapvognen. Det plejer ellers at være omvendt!


Vi spiste en lækker burger på Jensen's til frokost, mens Malou sov middagslur og i den sidste etape af shoppingen måtte Malou op i viklen, så der kunne komme indkøbsposer i klapvognen. Det passede Malou rigtig fint, for hun var blevet træt af at sidde i vognen.


Vores logerende for weekenden havde været så sød, at tage en gave med til Malou. Et sødt sæt tøj og en fin hårbøjle og en invitation om, at vi snart må komme og besøge hende i England.


Vi sluttede søndagen af med at fejre svigermor/farmors fødselsdag med boller og lagkage. Malou faldt desværre i søvn i bilen på vej hjem lige omkring kl. 18, men det gik heldigvis ok med at få hende vækket og få lidt aftensmad, inden det var rigtig sengetid.


Så kunne der vist heller ikke vrides mere ud af den weekend ;)

4 kommentarer:

 1. Ligner en skøn weekend - den burger der ser alt for lækker ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja burgeren overraskede mig virkelig :) Får ellers aldrig burger på Jensens, men det gør jeg gerne igen.

   Slet
 2. Det lyder som en god weekend! Og skønt at få shoppet lidt til sig selv og ikke kun til miniudgaven af sig selv <3

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var det også. Ja, mor trængte ret meget til nyt undertøj og sommertøj ;)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...