tirsdag den 14. juni 2016

Min weekend

Min weekend startede tidligt (om man vil), for Malou var halvsløj med feber om fredagen, så jeg blev hjemme med hende.
Malou sov heldigvis en lang formiddagslur på 3,5 time, så jeg kunne arbejde lidt på computeren. Ellers så hyggede vi os med at lege med LEGO og om eftermiddagen gik jeg en lang tur med hende i barnevognen, mens hun sov en lille eftermiddagslur og far klippede hæk derhjemme.

Dejlig gåtur i nærområdet
Jeg nåede at lave kaffeekstrakt til den her iskaffe og fryse kaffe-isterninger af den. Men vi løb tør for mælk i løbet af lørdagen, så jeg fik aldrig lavet mig en iskaffe. Det må blive i løbet af ugen, selvom vejret i Odense ikke dufter ret meget af sommer lige nu.
Da Malou var puttet, smækkede jeg benene op og nød et glas koldt rosévin og popcorn og en god film i fjernsynet.

Voksen-tid
Lørdag var vi på dyrskue med mormor, morfar, moster og onkel. Malou var heldigvis bedre tilpas og ikke så pjevset som dagen før.
Jeg gik derud og hjem, det var en hyggelig tur på 5 km. hver vej og med en god gåtur rundt på dyrskuepladsen også, så fik jeg alligevel rørt mig en del.

På vej mod dyrskuet
Malou hyggede sig, selvom hun ikke var meget for at røre ved dyrene. På sikker afstand i barnevognen, var de dog ret spændende.

Hej til køerne
Det var en rigtig hyggelig dag med familien og helt sikkert et besøg værd for store og små.
På vejen hjem havde en træt tulle brug for lidt nærhed fra mor, så vi nød begge en halv times putning i viklen på ryggen.

Så skal vi hjemad i viklen. En Tekhni Ceres Oasis str. 4 i en ruck tt binding.
Søndag sov vi længe (Malou vågnede først kl. 8:30 LUKSUS!), slappede af og var sammen med mødregruppen i et par timer. Det er så hyggeligt, at vi stadig ses, selvom vi alle fire er startet arbejde igen.
Hende vi besøgte, har høns i haven og de var meget spændende, syntes Malou. Vi fik lov at ae små dunede nyudklækkede kyllinger. De var vildt søde! Hønemor, var dog en anelse farlig, hvis du spørger Malou, men de små kyllinger blev aet i stor stil.

Hej hej, høns!
Søndag aften tog jeg ret spontant i biffen med min veninde for at se filmen "Mig før dig". En virkelig god og rørende film, om livet og hvad, der gør livet værd at leve. Den berører på smukkeste vis det meget følsomme emne omkring aktiv dødshjælp. Den fik mig til at fælde mange tårer undervejs.

4 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en skøn weekend. Og godt at lille M hurtigt blev frisk igen, så der ikke var sygdom på programmet alle dagene. Det er lidt sjovt, at hun er vild med dyr - lige indtil de kommer tæt på :-)
  Og sikke sød hun er i dragten fra om søndagen ;-)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var en rigtig hyggeligt weekend.
   Hun har fået to kindtænder, så jeg tror, det er det, der har forårsaget en pjevset uge og feber i fredags.
   Ja, det er lidt spøjst med de dyr. Hun klamrer sig til os og klynker, som om, vi ville kaste hende ind til løverne ;)
   Vi er SÅ glade for dragten :)

   Slet
 2. Hvor ser det skønt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var det også :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...