mandag den 27. marts 2017

Børnevenlig madplan uge 13

Så er endnu en uge skudt i gang. Vi spiste hos en veninde i lørdags, så madplanen blev rykket lidt og den står derfor på lasagne både mandag og tirsdag i denne uge. Det skal heller ikke være sådan, at der ikke er plads til spontane aftaler pga. madplanen og heldigvis kunne det hele sagtens holde sig til at blive skubbet en dag.
Fredag eftermiddag er det planen, at vi skal i Tarup Centeret og købe fødselsdagsgave til min veninde og også købe nye sko til Malou (vinterstøvlerne er ved at være for varme). Vi regner med at spise aftensmad på Det Grønne Køkken i centeret eller måske tage en fredagsmenu med hjem fra SuperBrugsen.
Lørdag aften skal vi begge til 30 års fødselsdag. Dog splitter vi os op og tager til to forskellige, da vi desværre er inviteret til to fødselsdage samme aften.
Søndag er vi begge nok lidt trætte efter 30 års fødselsdag, så vi kører den upædagogiske stil og spiser Malou af med deller fra fryseren og lidt tilbehør og så får vi voksne nachos med kylling, salsa og masser af ost, når hun er puttet.

Mandag: Lasagne og råkostsalat
Tirsdag: Lasagne og råkostsalat
Onsdag: Wok med svinemørbrad, spidskål, nudler og grøntsager
Torsdag: Wok med svinemørbrad, spidskål, nudler og grøntsager
Fredag: VI spiser formentlig ude
Lørdag: Vi skal til 30 års fødselsdag
Søndag: Nachos med kylling (Frikadeller, pasta og ærter til Malou)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...