onsdag den 29. marts 2017

Lidt barselsgaver

Mange af vores venner får børn for tiden og derfor er der røget lidt barselsgaver igennem symaskinen og strikkepindene.
Jeg er rigtig glad for dette mønster til babybukser. Jeg syer dem uden lommer, fordi det er nemmest og fordi, jeg egentlig syntes, at det mønstrede jersey er nok i sig selv. Jeg har syet rigtig mange af den her slags bukser til Malou, da hun var lille, så jeg kan stort set sy dem i søvne efterhånden.
Savlesmækken er lavet frit efter det her mønster og passer perfekt til at få brugt de sidste rester. Jeg syer dem uden "rynkeeffekten" og har derfor brugt bagsidemønstret til både for og bag. Desuden har jeg lavet disse med rund kant. Som bagsidestof bruger jeg fleece. 
Tæppet er strikket af lige knap 2,5 ngl. tykt bomuldsgarn (denne her). Det er strikket efter fri fantasi, da jeg ikke kunne finde en opskrift, der var lille nok. Det er nemlig strikket til en lillebitte dreng, der blev født 2 måneder for tidligt. Tæppet er ca. halv størrelse af det babytæppe jeg strikkede til Malou, mens jeg var gravid. 

Et sejt sæt med hurtige biler og søde vaskebjørne i str. 62/68 til en lille Ebbe
Et lille lyseblåt babytæppe i 100% bomuld ca. 40 x 70 cm. Lyset driller lidt på billedet, farven er mere lyseblå i virkeligheden. 
Et lille sæt med bukser i str. 50/56 og savlesmæk til endnu en lille heldig dreng

2 kommentarer:

  1. Ej hvor fint! Elsker når folk kommer med hjemmelavede ting - er sikker på det faldt i god jord :-)

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer og glæder mig til at læse din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...